lakasfelujitas
lakasfelujitas2
Vásárolj lakást házat szakértővel

Ingatlanvásárlási és eladási tanácsadás

 

A potenciális ingatlanok kiválasztása után személyesen felmérem az ingatlanokat műszakilag, egyéb életminőséget befolyásoló tényező alapján. A ház műszaki állapotán felül mindent felmérek, kielemzek ami számodra fontos. 
Vásárolj ingatlant szakértővel

Ingatlanfelmérés

Az általad kiválasztott ingatlant személyesen felmérem és a műszaki állapoton túl egyéb tényező vizsgálatával egy teljes körű vizsgálati dokumentumot adok át, amivel a döntésedet egyértelműen meg tudod hozni.
Felújítási szakértők Budapesten
pexels-vecislavas-popa-1571468
projekt management
Image of engineering objects on workplace top view.Construction concept. Engineering tools.Vintage tone retro filter effect,soft focus(selective focus)
Felújítás felügyelet, lakás építés felügyelet

Teljeskörű lakásfelújítás

A beruházás előkészítésétől, a szerződések elkészítésén, a vállalkozó kiválasztásán át az átadásig én vezetem a projektet. A pénzügyi és időbeni keretek betartatását és az elvégzett munka minőségét személyesen ellenőrzöm. Így időt, stresszt és még pénzt is megspórolhatsz.
Felújítás szakszerűen

Felújítási tanácsadás

A beruházást szakszerűen és optimálisan tervezzük meg. A felmérés alapján pontos tervet készítünk az elvégzendő munkákra, ezeket pedig időbeni és pénzügyi keretbe is foglaljuk. A projekt így pontosan tervezhető, kockázatok minimálisra csökkennek.
Keresztes Tímea lakberendezés Budapest
lakasfelujitas