Keresztes Tímea Lakberendező

Keresztes Tímea 2010-ben végzett okleveles lakberendező vagyok

Több éves gyakornoki pályafutásom alatt tanulhattam meg a szakma rejtelmeit. Majd saját tapasztalás útján, a szakma valódiságát annak minden árnyalatával. Így jutottam el a saját vállalkozásomig. Végig járva azt a bizonyos lépcsőről lépcsőre haladást.

Vallom azt, hogy folyamatos tanulással, az új technológiák ismeretével lehetek jobb és jobb. A legfontosabb számomra a harmónia, egységesség, nyugalom megteremtése egy otthon kialakításával. Az a bizonyos „jó itthon lenni” érzés megvalósítása, hogy az otthon egy töltődésre alkalmas tér lehessen.

Amikor kialakult bennem, hogy mivel is szeretnék igazán foglalkozni, az építőipar világa, azt gondoltam végig, hogyan lehetne a szolgáltatásom komplex. Ezért a lakberendezés mellett ingatlanközvetítői és értékbecslői végzettséget szereztem, a szakmában pedig 8 évet töltöttem el. Azt hiszem ennek hatására szerettem meg még jobban a kivitelezést és tervezést, mivel rengetek lakásban járhattam a megbízásaim alkalmával.

Főiskolai tanulmányaimat az YBL Miklós Műszaki Főiskola Műszaki Menedzser Karán végeztem, ahol a teljes körű kivitelezést, organizációt és a projektek menedzselését tanultam meg. Ezekből a tanulmányokból és képzésekből alakítottam ki a munkám, amivel állok megrendelőim rendelkezésére.

Mivel minden ügyfél más és más, fontos számomra hogy kialakítsuk a közös hangot, hogy közösen tudjunk elindulni a felújítás folyamatában, meg legyen a kölcsönös bizalom. Ezt pedig kérdésekkel és beszélgetésekkel lehet elérni, miközben megvalósul az elképzelés otthonod felújítására.

Sok éves tapasztalat

Miért engem válassz?

free
Ingyenes konzultáció
security-purposes
Korrektség, megbízhatóság
economic
Olyan megoldást fogunk találni, amely racionális, gazdaságos és minőségi
route (1)
Komplex megoldások Budapesten és Pest megyében
precision
Precíz és maximalista munkavégzés
handshake
Korrekt, őszinte hozzáállás és az érdekeidet képviselem
savings
A szolgáltatás díja megfizethető és sokszorosan megtérül a munkám révén

Filozófiám

Kevés olyan szolgáltatás van, ahol az ingatlan vásárló vagy megbízó érdekeit képviselik az adás-vétel, illetve az új-építés/felújítás során. Mivel ez a legtöbb ember életében ez az egyik legnagyobb beruházás, ezért rendkívül fontos, hogy legyen objektív és kompetens szakmai segítsége.

Munkám során kiemelt figyelmet fordítok az ügyfél érdekeire, és hogy a lehető legelégedettebb legyen a végeredménnyel és a szolgáltatással. Legjobb tudásom szerint járok el minden munkám során. Nem ígérhetem, hogy mindenre azonnal tudom a választ, de lelkiismeretesen utánajárok, és megoldást találunk a problémára.

További célom, hogy a projekt keretein belül gazdaságos és racionális megoldások szülessenek, hogy a lehető leghatékonyabban használjuk ki az adott lehetőségeket és a végeredménnyel elégedett legyen a megrendelő.

slide-look-2.jpg