Bemutatkozás

Kálmán Károly Csaba vagyok, 29 éves építészmérnök, egyéni vállalkozó. Középiskola után A Szent István Egyetem Ybl Miklós Építéstudományi Karán kezdtem felsőoktatási tanulmányaimat, amit Dániában folytattam, a VIA University College-ban ahol építészmérnökként diplomáztam 2017-ben. Emellett sok időt töltöttem a családi vállalkozásban, ahol építkezéseken dolgoztam, így a szakma gyakorlati részében is értékes tapasztalatokat gyűjtöttem. Az egyetemi képzés során a koppenhágai RUBOW Arkitekternél iskolák és társasházak tervezésében vettem részt.

A diplomám megszerzése után Stockholmban a David Wettergren Arkitektur építészirodában dolgoztam, ahol a családi házak kivitelezése is a cég feladata volt. Ezáltal a projekteket a tervezőasztaltól az átadásig végig követtük. Ennél a cégnél kizárólag magas igényű épületekkel foglalkoztunk, így minden részletre nagyon kellett összpontosítani. Viszont a nagyszerű tapasztalatok ellenére is hazahúzott a szívem, így Budapesten a White Star Real Estate Kft-nél dolgoztam. Itt nagy volumenű ingatlanfejlesztések előkészítésében és lebonyolításában vettem részt, ezen felül fit-out (irodaátépítés) feladatokat is elláttam.

Mindeközben mindig érdekelt a vállalkozók világa, figyelemmel követtem az építőipart és a felmerülő igényeket. Ezért úgy éreztem, hogy  megalapítom a KK Consultingot egy egyedülálló szolgáltatási palettával.

Magyar és Dán nemzetközi tapasztalatok

Miért engem válassz?

free
Ingyenes konzultáció
security-purposes
Korrektség, megbízhatóság
economic
Olyan megoldást fogunk találni, amely racionális, gazdaságos és minőségi
route (1)
Rugalmas munkavégzés az egész ország területén elérhető szolgáltatások
precision
Precíz és maximalista munkavégzés
handshake
Ingatlancégektől független, kizárólag a érdekeid kéviselem
savings
A szolgáltatás díja megfizethető és sokszorosan megtérül a munkám révén

Filozófiám

Kevés olyan szolgáltatás van, ahol az ingatlan vásárló érdekeit képviselik az adás-vétel, illetve az új-építés/felújítás során. Mivel ez a legtöbb ember életében ez az egyik legnagyobb beruházás, ezért rendkívül fontos, hogy legyen objektív és kompetens szakmai segítsége.

Munkám során kiemelt figyelmet fordítok az ügyfél érdekeire, és hogy a lehető legelégedettebb legyen a végeredménnyel és a szolgáltatással. Legjobb tudásom szerint járok el minden munkám során. Nem ígérhetem, hogy mindenre azonnal tudom a választ, de lelkiismeretesen utánajárok, és megoldást találunk a problémára.

További célom, hogy a projekt keretein belül gazdaságos és racionális megoldások szülessenek, hogy a lehető leghatékonyabban használjuk ki az adott lehetőségeket. 

slide-look-2.jpg